Method / Préparation:
1-Roast the pepper either with a gas stove or in the oven: / Faire griller les poivrons soit avec une cuisinière à gaz ou dans le four:
3.STOVE: Turn gas stove to high, place the peppers on the burners, making sure they are close to the flame, rotating them constantly so that the entire surface is black. / CUISINIERE: Mettre les poivrons sur le feu et faire griller de tous les côtés en les tournant bien souvent. Continuer ainsi jusqu'à ce que la peau noircisse.
4. Remove peppers from the heat and put them in a paper or plastic bag and close it for about 5 minutes. This will steam the peppers and aid in removing the skins. Scrape off the skin with your hands, cut the tops off and remove the seeds. / Placer les poivrons dans un sac alimentaire en plastique ou en carton pour faciliter le nettoyage des poivrons grillés. Bien fermer et laisser reposer environ 5 minutes, puis sortir les poivrons et ôter la pédoncule et les graines.
Mamatkamal
For more Salads Recipes Moroccan Style / Pour Consulter plus de Recettes de Salades Marocaines
Comments