30 Mar 2011

غريبة لّلوز/Moroccan Almond Ghoriba or Ghriba or Ghriyba or Moroccan Macarons!/ Ghoriba ou Ghriyba ou Ghriba Marocaine aux Amandes ou Macarons Marocains!


Click the link below to learn more! / Cliquez sur le lien pour en savoir plus!
We call it the "Queen" of all  Ghoribas or Moroccan Macarons.  This is one Melt-in-the-Mouth-Treat made of blanched almonds, whose lightness comes from being made with  ground almonds, powdered sugar and  with no flour in it.  So delicious!
Mamatkamal





4 comments:

Nadji said...

Cela fait un moment que je n'ai pas fait de ghriyba et j'adore ça, surtout aux noix.
Merci pour toutes les précisions que tu m'as apportées sur le msemmen.
Je pensais que le melloui se faisait seulement en carrés. Tu penses qu'on peut utiliser ce façonnage aussi?
A très bientôt.

Mary said...

What a wonderful treat. I would love to try these. Now to find some time. I hope you have a great day. Blessings...Mary

Fimère said...

toutes les versions de ghribya sont succulentes, difficile d'en choisir
bonne journée

Nadji said...

Bonne semaine et à très bientôt.

nRelate - Posts Only